Over ons

/Over ons
Over ons2018-11-05T12:42:23+00:00

De Bloemensuper is een jong bedrijf dat opgericht is in 2014, na vanaf jongs af aan de kneepjes van het vak te leren in de praktijk.

Onze winkels zijn gevestigd zoals de naam ook zegt bij “supermarkten” in Ouddorp en Scharendijke en sinds kort staan wij vanaf maart t/m augustus in Renesse.

Wij kopen direct in bij de veiling Flora Holland Naaldwijk, waardoor we onze prijzen laag kunnen houden, en zitten op alle 3 de locaties op veelbezochte plekken, waardoor wij ook een zeer wisselend assortiment aan kunnen bieden.

We hebben inmiddels een team van 6 mensen, verdeeld over de 3 locaties.
Nu in juli 2016, hebben we besloten een webshop op te starten, zodat we ook mensen uit heel Nederland een ruim assortiment bloemschik artikelen kunnen aanbieden. Naast deze artikelen is het uiteraard ook mogelijk bloemen te bestellen. Ideaal voor als u geen tijd heeft om langs te komen.

Wij kopen onze producten in op de exportklokken bij Flora Holland (inmiddels “royal flora holland”) Hiernaast werken we ook veel samen met lokale kwekerijen en hebben we directe afspraken met diverse kwekerijen elders in Nederland.

Klik op de locaties onder het kopje “winkels” om informatie per locatie te vinden.