De Bloemensuper

Een bedrijf opgericht in 2014, na jaren als in – en verkoper gewerkt te hebben op de bloemenveiling en in een tuincentrum.

De liefde voor daghandel, en het klantenaspect heeft ons ertoe gezet dat er in 2014 een stap genomen is op een eigen onderneming te beginnen. Na de 1e winkel geopend te hebben in Ouddorp (2014), is er een 2e locatie geopend in Scharendijke (2015), met als gevolg een 3e winkel in Zierikzee (2017) en sinds 2019 ook in Burgh-Haamstede. Sinds 2019 is er een grootschalige samenwerking ontstaan tussen Topbloemen.nl en de Bloemensuper. Dit is zo goed ervaren door beidde partijen dat er een contract is afgesloten voor heel Goeree-Overflakkee en Schouwen – Duiveland! Dit betekend voor u als klant, dat u via ons door heel Nederland een boeket kunt laten bezorgen!

Wist u dat wij ook trouw- en rouw bloemwerk verzorgen? Wij kunnen dit van a-tot-z voor u verzorgen doordat we op elke locatie een medewerker beschikbaar hebben, die ervoor geleerd heeft en u alles uit kan leggen. Voor vragen kunt u het contactformulier invullen, of in één van onze winkels langskomen.
Op de zakelijke markt zijn wij ook actief, inmiddels worden diverse supermarkten en benzinestations door ons voorzien van onze producten. Daarnaast leveren wij aan bedrijven over heel Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland bloemen en planten. (horeca/detailhandel etc.)

2020 – Nu

We werken met een leuk team van in totaal 14 mensen op 4 locaties. We bezorgen door heel Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee, dus het zou best eens kunnen dat u ons ziet rijden in een van onze bestelauto’s! Ook zijn we per 2021 green florist, dit betekend dat wij niet alleen duurzaam inkopen, maar ook duurzaam verwerken!